Lucky viewer

Wednesday, September 28, 2011

Salam semua,

Usia blog ni dah nak masuk 2 bulan. page view pun baru 742. sangat rendah kalau nak dibandingkan dengan blog-blog lain. tapi tak pe, peringkat-peringkat bayi ni memang kena merangkak sikit-sikit, baru boleh bangun berjalan dan berlari. Characteristic pun tak tetap lagi.

Bila ditengok stat kat blog, terfikir nak buat something bila dah cecah 1000 orang. itu sejarah. so aku ambik keputusan untuk bagi something dekat viewer yang ke-1000. aku akan bagi topup pre-paid percuma RM10 kepada viewer bertuah tu.

Click the picture to zoom in

Caranya mudah. kalau sesiapa yang view page ni and nampak angka 1000 dalam bulatan merah yang aku tanda kat gambar atas tu, just print screen, save as image. Then email / attach image tu kepada aku : greeikiwi@gmail.com sebagai proof. and jangan lupa tulis maxis @ celcom @ digi. i'll give u the pin number. simple as that.

So, bila view blog ni, tengok-tengok la stat kat tepi tu. and do leave a comment / critique so this blog will be better

Have a very nice day guys!  - GK

3 comments:

selamberK said...

xpe2..slow2 kayuh2..kalau dah tau ape yg reader nak mesti mencanak naik punya..hehehe

ken said...

masih 700+ lama lagi :P

selamberK said...

xlme lg tue..yg pntng jgn jeles kalau ade blog baru lg cpt smpi 1000..heheh..ckp dri pengalaman gak..haha